7 Einträge
Kitty Koutzoukou Kitty Koutzoukou schrieb am 14 Mai 2016 um 15:55
Hallo Agnes en Anne Mark,
Gefeliciteerd met jullie officiële opening!
Wat ziet het er allemaal mooi uit zeg, top!
Veel succes!
Jorrit en Kitty
Eelco & Sonja Eelco & Sonja schrieb am 1 Januar 2016 um 19:39
Beste Anne Mark & Agnes,

Allereerst de beste wensen voor 2016! Veel succes en plezier met jullie fantastische project in Ottenstein. Bedankt voor jullie warme ontvangst en gastvrijheid. We hebben het in jullie huis erg naar ons zin gehad; de warme douche, het genot van de open haard. Super! Van de omgeving hebben wij ook genoten. Zo konden wij direct vanuit het huis mooie wandelingen maken. Ook hebben wij een rondwandeling gemaakt in Bodenwerder. Ook geschikt voor rolstoelers. Bad Pyrmont, erg leuke winkelstraat.
Familie Schuurman Familie Schuurman schrieb am 7 September 2015 um 20:19
Het was hier super leuk! Simon.

Nog niet eerder hebben wij in een aangepaste woning vakantie gevierd die zo ruim en compleet is als het Brouwerhaus! De voorzieningen waren prima in orde en ook de rest was goed verzorgd, tot aan de wasmand en wasknijpers aan toe ;-).
Anne Mark en Agnes hebben er alles aan gedaan om het verblijf hier zo comfortabel mogelijk voor ons te maken! De aangeboden broodjes op zondagochtend en de pizza avond waren een leuk extraatje. We hebben veel van de omgeving gezien; Hameln, Bad Pyrmont inclusief het mooie zwembad, Wolfsburg (het stadion en autostad), Hannover, Harz.
Vriendelijke groet, Familie Schuurman
Sylvia Sylvia schrieb am 7 September 2015 um 14:30
Lieve Agnes en Anne Mark jullie hebben met zo veel liefde, zo keihard aan dit huis gewerkt. Dat moet gewoon een succes worden, met heel veel verblijf plezier voor vele gasten.
Familie Bens Familie Bens schrieb am 19 August 2015 um 10:11
Wij zijn met open armen ontvangen door Anne Mark en Agnes! We vonden het een hele eer om de eerste gasten te zijn in het Brouwerhaus!
De omgeving is prachtig, de dorpsgenoten super vriendelijk en het huis is ruim en helemaal op maat.
Isa was hier meteen op haar gemak en heeft genoten van het spelen met het poppenhuis en het 'zelf' rijden in haar rolstoel. Lucas vond de ballenbak fantastisch! We hebben in verschillende stadjes heerlijke ijscoupes gegeten.
We vonden m.n. Rinteln en Detmold mooie stadjes en het zwembad in Bad Pyrmont was lekker schoon en heerlijk met het warme weer. Daar hadden we geluk mee!
In Hannover bezochten we Herrenhäuser gärten met de grotte van Niki de Saint Phalle: prachtig en zeer rolstoelvriendelijk.
We hebben heerlijk gegeten bij Burg Ottenstein: een prachtige plek die uitnodigt tot het vertellen van vele ridderverhalen en supergastvrije eigenaren. Een aanrader dus.
Tot slot het tractor ritje door het dorp: een hoogtepunt voor zowel Lucas als Isa.
Dank je wel voor de supertijd!!
Theo, Liesbeth, Isa en Lucas
Familie Switzar Familie Switzar schrieb am 29 März 2015 um 09:50
Het ziet er super mooi uit! Jullie zijn toppers dat jullie zoiets moois voor elkaar gemaakt hebben! Jullie mogen trots zijn op jezelf! Wij komen zeker een keer logeren! Mooie site ook geworden!
Fiona Fiona schrieb am 25 März 2015 um 14:26
Nou wat ziet deze website er mooi uit! Net zo mooi als het huis in het echt! We komen gauw weer eens langs.